daisy
the queen



Daisypath Happy Birthday tickers

Template were made by flwsdaisy. Image was taken from transparent and tutorial from wanaseoby.xoxo
Nontalking
04 October, 2014 | 10/04/2014 08:24:00 p.m. | 0Comment


Assalamualaikum and hai everybadeh

Lama en aku takpost benda baru. maklumlah dah ada twitter kan. maju sikitt. kekadang fikir macam nak delete je blog nih. tapi sayangg~ banyak kenangan banyak cerita banyak memories yg aku cipta dalam blog nih since aku buat blog nih. tapi tak mengapa. malas senanya nak type pepanjang. nak cerita apa ek. fikir sat *pandangatas* Okay, dah banyak kali exam pass. And paling okay pointer masa exam Sem 1. Yeyerz time tuh zaman kegemilangan senang sikit lah soalan nya. Tapi paling sedih enn. Addmath sekali je lulus. Dalam banyak-banyak exam tuh. Haih, apa nak jadi lah gamaknya enn. Tahun depan dah nak form 5. Duhhhh *ketuk kepala* Dah form 5 ke aku? Layak ke? Geh :P Pastu nak masuk universiti. Ouchhhhhhhh *gediksial* Besar dah aku rupanya. Dari dulu duduk bawak ketiak mama sampai skrg kena survive sendiri.

#RayaAidilfitri kat maktab harituh

Okay aku nampak comel disitu. Please jangan nafikan aku comel ye. Lol. Masa raya harituh bebiasa je. Tk sebest kat TDI macam dedulu. Bolehlah banyak photoshoot. Homeroom, ex-TDI, then paling best. Ada satu gamba tuh aku suka gila. Jap jap jap. Nak cari 
Tadaaaa.

Nilah gambanyaaaa. Ada ahh sebabnya kenapa aku suka gamba nih. Wewetttt :) Lol. Astagfirullah. Sabar weh sabar. Duniawi ini semua. Cehh *bajet alim* Ahhh, malas borak kencang. Nak tunjuk gamba jelahh.

Wanie nih half of my heart. #Sorry dia banyak dah berubah. Aku kkdg sedih sendiri. Tapi takpe. Ada salah aku jugak buat dia macamtuh. Yang penting dia bahagia aku pun bahagia. Kawan sampai mati. Ini satu janji :) Gdluck wanie in your life. Find a better friends than me. Imma bad friend


Ni paling aku suka. Sebab nampak akkkk, nampak akkk. Lesung pipit aku. proud proud dengan anugerah Allah. Kecacatan yang menyempurnakan. Cewahhhhh :)


Tasya, Viey, Moon, Wanie, Jendul


Gamba bersama sek-sek ex-maresem Kuantan.

Diorang beshhhh gilos. Ramai ex-maresem so, kepala memasing lebih kurang ahhhh.
Iqbal, Sepet, Faiz, Intan, Jendul, Wanie, Tasya

Thanks all. Dah malas nak cerita lebih. Nanti ada termakan hati. *lol* Kbye.